Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

A vásárolt áruk adatait a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.


A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. 

Amennyiben nem biztos a választásában vegye fel telefonon a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Amennyiben elírási hibát észlel, vagy nem egyértelmű a leírás vagy a kép félrevezető, kérjük, jelezze felénk. 
 

Egyéb feltételek
 

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termék összehasonlítás miatt kérjük, látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

 

Az INet-Works Bt. ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.


Az INet-Works Bt. a weboldalon regisztrált, megadott email címekre promóciós e-maileket küld, melyben újdonságokról, akciókról, kifutó termékekről, értesíti a regisztrált személyt. Kérheti, hogy az INet-Works Bt. ne küldjön Önnek több e-mailt, ezt az info@inetworks.hu címen kell jelezni!